K78

K78

Branson – traktorit valmistaa Etelä-Korealainen Kukje Machinery, joka valmistaa myös Cummins – moottoreita, John Deerelle komponentteja ja tekee teknistä yhteistyötä Yanmarin kanssa.

K78 on Branson – traktoreiden tehokkain malli (74 hv) luotettavalla ja polttoainetaloudellisella 3,4 litran 4-sylinterisellä Cummins – turbomoottorilla, joka täyttää Euro Stage IIIB – päästömääräykset. Dieselhiukkassuodatin DPF takaa vähäpäästöisen suorituskyvyn.

Syncro Power 16/16 – synkronoidulla vaihteistolla vaihtaminen tapahtuu pehmeästi ja mukavasti. Hydraulisella suunnanvaihtimella ajosuunnan vaihtaminen tapahtuu pehmeästi ilman kytkintä. Se parantaa tuottavuutta erityisesti kuormainta käytettäessä. Käyttömukavuutta parantaa vivun sijainti käden ulottuvilla ohjauspyörän asennosta riippumatta. Kytkin on märkä monilevykytkin, joka on kestävä ja pitkäikäinen.

K78

Etupyörien kääntökulma on 40 astetta ja maavara 49 cm.

Kaksoishydraulipumpun tuotto on ulkopuoliselle hydrauliikalle 45 l/min. ja ohjaukselle 30 l/min., yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on näin mahtavat 75 l/min. Ulkopuoliselle hydrauliikalle on 6 kpl ulosottoja. Nostolaitteen sähköiset hallintavivut on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Sähkönostolaitteen korkeudensäätö on mukavasti oikean käden ulottuvilla. Kätevät lasku- ja nostopainikkeet nopeuttavat työkoneen liikuttelua. Vetovarsien nostokyky on 2.300 kg.

VOA:n nopeuden valinta käy kätevästi, vaihtoehtoihin kuuluvat 540/540E/1000 r/min. Sähköinen voimanoton kytkin on helppokäyttöinen. Nostolaitteita voi myös helposti ohjata painikkeilla lokasuojista.

K78

Ilmastoitu ja hyvin suunniteltu ohjaamo suojaa kuljettajaa pölyltä ja vaihtelevilta sääolosuhteilta. Huippulaadukas, ergonomisesti suunniteltu ohjaamo takaa ajomukavuuden ja kuljettajalle täyden näkyvyyden joka suuntaan. Ohjaamon kulmaan sijoitettu pakoputki antaa lisänäkyvyyttä eteenpäin yhtälailla tiellä kuin pellolla. Yleisimmät hallintalaitteet on sijoitettu kätevästi käden ulottuville, se nostaa tuottavuutta ja vähentää rasitusta. Ohjaamossa on tuulilasinpyyhkimet edessä ja takana, vakiona säädettävä ohjauspyörä, CD/radio/MP3-soitin, päävirtakatkaisin ja LED-takavalot. Vakiona myös etukuormaimen ohjain ja etukuormaimen venttiililohko. 12 V pistorasia on vakiovarusteena matkapuhelimien ja muiden pienten sähkölaitteiden lataamista varten.

K78

Moottorin teho: 74 hv
Nostolaitteen nostovoima: 2.300 kg
16 eteen / 16 taakse vaihteisto, hydraulinen suunnanvaihdin ilman kytkintä
Leveys: 190 cm
Avaa tarkemmat tekniset tiedot

Lisävarusteet K78 -traktoriin:

Etukuormain BL45SL-QB

Nostovoima maksimikorkeudessa (320 cm): 1.190 kg
Avaa tarkemmat tekniset tiedot

Etunostolaite Zuidberg

Nostokyky: 1.300 kg (CAT2)
Monitoimiventtiili (vakiovaruste), joka mahdollistaa nostosylinterien yksi- tai kaksitoimisuuden sekä kuljetusasento – lukituksen
Nostovarsissa 4 asentoa; pysty, kellunta, kiinteä tai mahdollisuus irrottaa nostovarret
Avaa tarkemmat tekniset tiedot

Etuvoimanotto (PTO) Zuidberg

Pyörimisnopeus: 1.000 r/min
Avaa tarkemmat tekniset tiedot

Vetokoukku LH Lift Oy

Avaa tarkemmat tekniset tiedot

Renkaat K78:

Kuvagalleria: