Branson-traktorit

Etelä-Koreassa valmistetut Branson – pientraktorit ovat teholtaan 24 – 74 – hevosvoimaisia ja aina nelivetoisia. Ne soveltuvat erinomaisesti marjaviljelmille ja erikoiskasvitiloille, kiinteistönhoitoon, maanviljelykseen, viheralueille, golf-kentille, pihakoneeksi, metsätöihin ja moneen muuhun tarkoitukseen monipuolisesti ja ympärivuotisesti.

Branson – traktorit ovat erittäin laadukkaita, taloudellisia, varmatoimisia, runsaasti vakiovarusteltuja, helppokäyttöisiä ja niillä on erittäin pieni kääntösäde. Kaikissa Branson – malleissa on erittäin suuri maavara. Branson – traktoreihin on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita, kuten etukuormaimia, etunostolaitteita, etuvoimanottoja, ruohonleikkureita ja monia muita varusteita.

Valmistaja Kukje Machinery on perustettu vuonna 1968 ja se on valmistanut mm. Cummins – moottoreita vuodesta 2004 alkaen. Kukje Machinery valmistaa myös John Deerelle maatalouskoneisiin komponentteja ja tekee teknistä yhteistyötä Yanmarin kanssa. Branson – traktoreiden Euroopan suuri keskusvarasto sijaitsee Saksassa ja Skandinavian keskusvarasto on juuri valmistumassa Ruotsiin.