Branson/TYM-traktorit

Bransonista tulee TYM!!

Branson-traktoreita valmistanut Etelä-Korealainen Kukje Machinery liitettiin vuonna 2016 osaksi Tong Yang Moolsan-konsernia (joulukuusta 2020 alkaen TYM Oyj), joka tunnetaan TYM-traktoreiden valmistajana. Tammikuussa 2022 TYM Oyj osti loputkin Kukje Machinerystä ja tänä vuonna Branson- ja TYM-brändit yhdistyvät TYMiksi. Yhdistymisen myötä TYM on nyt Etelä-Korean suurin traktorivalmistaja.

Branson-mallit säilyvät teknisesti ennallaan, vain merkki muuttuu TYMiksi. Branson- ja TYM-brändien yhdistyminen hyödyttää asiakkaita suuremmilla varaosavarastoilla, paremmalla saatavuudella, lisääntyneellä tuotantokapasiteetilla ja lyhyemmillä toimitusajoilla.

TYM panostaa paljon tuotekehitykseen ja ympäristöystävällisyyteen; TYM aloitti vuonna 2022 yhteistyön Deutzin kanssa kehittääkseen ympäristöystävällistä voimansiirtoa traktoreihin. Konserni on valmistanut traktoreita myös John Deerelle (6R- ja 6M-sarjat 90-250 hv) ja Isekille (74-122 hv) useamman vuoden ajan.

TYM valmistaa myös OCM-komponentteja ja -varaosia useille tunnetuille valmistajille kuten Perkins, Doosan, Deutz, Iseki, Yanmar ja Kohler.

Tammikuussa 2023 TYM allekirjoitti mittavan yhteistyösopimuksen (ODM) 37-74-hevosvoimaisisten Yanmar-traktoreiden valmistamisesta Yhdysvaltojen markkinoille. Lisäksi yhtiöt aikovat tarkastella tulevia yhteisiä mahdollisuuksia monipuolistaa ja laajentaa tuotevalikoimaansa.

Vuonna 1951 nimellä Tong Yang Moolsan Co. Ltd. perustettu korealainen yritys TYM on maailmanlaajuinen maatalouskoneiden valmistaja. TYM Oyj on Etelä-Korean suurin maatalouskonevalmistaja. TYMin pääkonttori sijaitsee Etelä-Koreassa ja se valmistaa tuotteitaan kaikkialle Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan.

Jos ostat tai olet ostanut Branson-traktorin, voit olla varma, että saat jatkossakin kaikki Branson-palvelut TYM-brändillä.

TYM valmistaa traktoreita, joissa yhdistyvät houkutteleva muoto, edistyneet toiminnot ja kestävyys. Traktorit on valmistettu vastaamaan jokaisen omistajan tarpeita. TYM lisää tuottavuutta tekniikan, laadun ja kestävyyden avulla luomalla laitteita, jotka on erityisesti suunniteltu tuottamaan pitkäaikaista lisäarvoa ja voittamaan asiakkaiden haasteet vaivattomasti.

Etelä-Koreassa valmistetut Branson/TYM-pientraktorit ovat teholtaan 24 – 58,5-hevosvoimaisia ja aina nelivetoisia. Ne soveltuvat erinomaisesti marjaviljelmille ja erikoiskasvitiloille, kiinteistönhoitoon, maanviljelykseen, viheralueille, golf-kentille, pihakoneeksi, metsätöihin ja moneen muuhun tarkoitukseen monipuolisesti ja ympärivuotisesti.

Branson/TYM-traktorit ovat erittäin laadukkaita, taloudellisia, varmatoimisia, runsaasti vakiovarusteltuja, helppokäyttöisiä ja niillä on erittäin pieni kääntösäde. Kaikissa Branson/TYM-malleissa on erittäin suuri maavara. Branson/TYM-traktoreihin on saatavilla monipuolisesti lisävarusteita, kuten etukuormaimia, etunostolaitteita, etuvoimanottoja, ruohonleikkureita ja monia muita varusteita.

Branson/TYM-traktorit ovat lujatekoisia, viimeisteltyjä ja huippulaadukkaita kompaktitraktoreita. Ne ovat tekniikaltaan erittäin yksinkertaisia ja takaavat näin luotettavan käytettävyyden. Moottoreissa on perinteinen ja varmatoiminen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (jakajapumppu sarjoissa F ja 25, rivipumppu 00-sarjassa).

Branson/TYM-traktorit toimivat todistetusti Suomen ankarissa keliolosuhteissa erinomaisesti.

Hallintalaitteet on keskitetty molemmille sivuille, joten lattia on liki tasainen ja kulkemiselle esteetön. Pienetkin Branson/TYM-traktorit ovat erittäin tilavia ja väljiä, ne sopivat näin kookkaillekin käyttäjille.

Branson/TYM-traktorit valmistaa Etelä-Korealainen TYM, joka valmistaa myös Cummins-moottoreita, komponentteja (OCM) ja varaosia useille tunnetuille valmistajille, kuten Deutz, Perkins, Doosan, Kohler, Iseki, Yanmar ja John Deere. Konserni on valmistanut traktoreita myös John Deerelle (6R- ja 6M-sarjat 90-250 hv) ja Isekille (74-122 hv) useamman vuoden ajan. Tammikuussa 2023 TYM allekirjoitti mittavan yhteistyösopimuksen (ODM) 37-74-hevosvoimaisisten Yanmar-traktoreiden valmistamisesta Yhdysvaltojen markkinoille. Lisäksi yhtiöt aikovat tarkastella tulevia yhteisiä mahdollisuuksia monipuolistaa ja laajentaa tuotevalikoimaansa. Branson/TYM-traktoreiden Euroopan suuri keskusvarasto sijaitsee Saksassa, tämä takaa oman varastomme lisäksi varman ja nopean huoltotarvike- ja varaosasaatavuuden.