00-sarja

Laadukas ja monikäyttöinen Branson/TYM-traktori erikoisviljelyyn, kiinteistöhuoltoon, golf-kentille, maanviljelyyn ja moneen muuhun ympärivuotiseen työhön, vaikka pihakoneeksi.

Branson/TYM-traktorit toimivat todistetusti Suomen ankarissa keliolosuhteissa erinomaisesti. Hallintalaitteet on keskitetty molemmille sivuille, joten lattia on liki tasainen ja kulkemiselle esteetön. Pienetkin Branson/TYM-traktorit ovat erittäin tilavia ja väljiä, ne sopivat näin kookkaillekin käyttäjille.

Branson/TYM-traktorit valmistaa Etelä-Korealainen TYM, joka valmistaa myös Cummins-moottoreita, komponentteja (OCM) ja varaosia useille tunnetuille valmistajille, kuten Deutz, Perkins, Doosan, Kohler, Iseki, Yanmar ja John Deere. Konserni on valmistanut traktoreita myös John Deerelle (6R- ja 6M-sarjat 90-250 hv) ja Isekille (74-122 hv) useamman vuoden ajan. Tammikuussa 2023 TYM allekirjoitti mittavan yhteistyösopimuksen (ODM) 37-74-hevosvoimaisisten Yanmar-traktoreiden valmistamisesta Yhdysvaltojen markkinoille. Lisäksi yhtiöt aikovat tarkastella tulevia yhteisiä mahdollisuuksia monipuolistaa ja laajentaa tuotevalikoimaansa.

Branson/TYM 00-sarjan traktorit (24 hv) ovat ketteriä ja tehokkaita kokoonsa nähden. 3-sylinterinen tehokas, mutta hiljainen Cummins-moottori on erittäin vääntävä, kestävä ja luotettava. Branson/TYM 00-sarjan traktorit ovat erittäin luotettavia ja helppokäyttöisiä pientraktoreita, jotka soveltuvat suorituskykynsä, ketteryytensä ja nopeutensa vuoksi monipuolisesti eri tehtäviin viljelmille, erilaisille tiloille, viheralueiden hoitoon, lumitöihin ja moniin muihin töihin ympärivuotisesti. Etupyörien kääntökulma on 45 astetta ja maavara 40 cm.

Branson/TYM-traktorit ovat lujatekoisia, viimeisteltyjä ja huippulaadukkaita kompaktitraktoreita. Ne ovat tekniikaltaan erittäin yksinkertaisia ja takaavat näin luotettavan käytettävyyden. Moottoreissa on perinteinen ja varmatoiminen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (rivipumppu).

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen mekaaninen 6/2-vaihteisto (malli 2500L) tai 2-alueinen hydrostaattivaihteisto (malli 2500HL) ja neliveto takaavat traktorin helpon hallinnan ja turvallisen työnteon kaikissa käyttöolosuhteissa. Hydrostaattisessa mallissa (2500HL) aina vakiona vakionopeudensäädin, joka helpottaa työtäsi. Voit asettaa haluamasi ajonopeuden, jonka jälkeen kone pitää sen HST-polkimeen koskematta.

Kaksoishydraulipumpun tuotto on ulkopuoliselle hydrauliikalle 18.9 l/min. ja ohjaukselle 13.5 l/min., yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on 32.4 l/min. Ulkopuoliselle hydrauliikalle on 2 kpl ulosottoja. Nostolaitteen hallintavivut ovat yksinkertaiset, kevyet ja helppokäyttöiset. Vetovarsien nostokyky on 650 kg.

VOA:n nopeuden valinta käy kätevästi, vaihtoehtoihin kuuluvat 540/1000 ja keskiulosotto.

Päävirtakatkaisin on vakiovarusteena.

Mallit:

2500L

Moottorin teho: 24 hv
Nostolaitteen nostokyky: 650 kg
6 eteen / 2 taakse vaihteisto
Leveys: 136 cm
Katso esite (tästä ladattava esite/pdf)

2500HL

Moottorin teho: 24 hv
Nostolaitteen nostokyky: 650 kg
Kaksialueinen hydrostaattinen voimansiirto
Leveys: 136 cm
Katso esite (tästä ladattava esite/pdf)

Lisävarusteet Branson/TYM 00 – sarjaan:

Etukuormain BL05SL

Nostovoima maksimikorkeudessa (220 cm): 540 kg
Tarkemmat tekniset tiedot (liite:esite)

Etunostolaite

Nostokyky: 500 kg
Työpaine: 190 bar
Monitoimiventtiili (vakiovaruste), joka mahdollistaa nostosylinterien yksi- tai kaksitoimisuuden sekä kuljetusasento – lukituksen

Tarkemmat tekniset tiedot (liite:esite)

Etuvoimanotto (PTO)

Pyörimisnopeus: 1.000 r/min

Tarkemmat tekniset tiedot (liite:esite)

Renkaat 00-sarja:

00-sarjan kuvagalleria: