25-sarja

Laadukas ja monikäyttöinen Branson/TYM-traktori erikoisviljelyyn, kiinteistöhuoltoon, golf-kentille, maanviljelyyn ja moneen muuhun ympärivuotiseen työhön, vaikka pihakoneeksi.

Branson/TYM-traktorit ovat lujatekoisia, viimeisteltyjä ja huippulaadukkaita Etelä-Korealaisia kompaktitraktoreita. Ne ovat tekniikaltaan erittäin yksinkertaisia ja takaavat näin luotettavan käytettävyyden. Moottoreissa on perinteinen ja varmatoiminen polttoaineen ruiskutusjärjestelmä (jakajapumppu).

Branson/TYM-traktorit toimivat todistetusti Suomen ankarissa keliolosuhteissa erinomaisesti.

Hallintalaitteet on keskitetty molemmille sivuille, joten lattia on liki tasainen ja kulkemiselle esteetön. Pienetkin Branson/TYM-traktorit ovat erittäin tilavia ja väljiä, ne sopivat näin kookkaillekin käyttäjille.

Branson/TYM-traktorit valmistaa Etelä-Korealainen TYM, joka valmistaa myös Cummins-moottoreita, komponentteja (OCM) ja varaosia useille tunnetuille valmistajille, kuten Deutz, Perkins, Doosan, Kohler, Iseki, Yanmar ja John Deere. Konserni on valmistanut traktoreita myös John Deerelle (6R- ja 6M-sarjat 90-250 hv) ja Isekille (74-122 hv) useamman vuoden ajan. Tammikuussa 2023 TYM allekirjoitti mittavan yhteistyösopimuksen (ODM) 37-74-hevosvoimaisisten Yanmar-traktoreiden valmistamisesta Yhdysvaltojen markkinoille. Lisäksi yhtiöt aikovat tarkastella tulevia yhteisiä mahdollisuuksia monipuolistaa ja laajentaa tuotevalikoimaansa.

Branson/TYM 25-sarjan traktorit ovat tehokkaita, helppokäyttöisiä, käyttäjäystävällisiä ja erittäin ketteriä. Etupyörien kääntökulma on 60 astetta ja maavara 40 cm.

25-sarjan traktoreiden nostolaitteet ovat erittäin vankkoja; nostokyky on 1.500 kg.

Stage 5-päästöluokituksen 4-sylinterinen Cummins 2,3 litran moottori (mallit 5025R ja 5025C) tai Cummins 2,3 litran turbomoottori (malli 6225C) ovat erittäin sitkeitä ja polttoainetaloudellisia.

Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen mekaaninen 12/12 – synkronoitu vaihteisto mekaanisella suunnanvaihdolla ja neliveto takaavat traktorin helpon hallinnan ja turvallisen työnteon kaikissa käyttöolosuhteissa.

Kaksoishydraulipumpun tuotto on ulkopuoliselle hydrauliikalle 43.2 l/min. ja ohjaukselle 18.9 l/min., yhteenlaskettu hydrauliikan tuotto on 62.1 l/min. Ulkopuoliselle hydrauliikalle on 4 kpl ulosottoja. Nostolaitteen hallintavivut ovat yksinkertaiset, kevyet ja helppokäyttöiset. Vetovarsien nostokyky on 1.500 kg.

VOA:n nopeuden valinta käy kätevästi, vaihtoehtoihin kuuluvat 540/540 Eco r/min. Sähköinen voimanoton kytkin on helppokäyttöinen ja riippumaton kytkimestä. Myös takalokasuojassa ulkopuolella on voimanoton kytkin.

Ilmastoitu ja hyvin suunniteltu ohjaamo suojaa kuljettajaa pölyltä ja vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Huippulaadukas, ergonomisesti suunniteltu ohjaamo takaa ajomukavuuden ja kuljettajalle täyden näkyvyyden joka suuntaan. Yleisimmät hallintalaitteet on sijoitettu kätevästi käden ulottuville, se nostaa tuottavuutta ja vähentää rasitusta. Ohjaamossa on vakiona säädettävä ohjauspyörä, takalasinpyyhin, CD/radio/MP3-soitin ja päävirtakatkaisin. 12 V pistorasia on vakiovarusteena matkapuhelimien ja muiden pienten sähkölaitteiden lataamista varten.

Vakiona myös etukuormaimen ohjain ja etukuormaimen venttiililohko.

Erittäin pieni kääntösäde; etupyörien kääntökulma on jopa 60 astetta. Maavara on 40 cm.

Mallit:

5025R hytitön

Moottorin teho: 49 hv
Nostolaitteen nostovoima: 1.500 kg
12 eteen / 12 taakse vaihteisto, mekaaninen suunnanvaihto
Leveys: 165 – 179 cm
Katso esite (tästä ladattava esite/pdf)

5025C hytillinen

Moottorin teho: 49 hv
Nostolaitteen nostovoima: 1.500 kg
12 eteen / 12 taakse vaihteisto, mekaaninen suunnanvaihto
Leveys: 165 – 179 cm
Katso esite (tästä ladattava esite/pdf)

6225C hytillinen

Moottorin teho: 58,5 hv, turbo
Nostolaitteen nostovoima: 1.500 kg
12 eteen / 12 taakse vaihteisto, mekaaninen suunnanvaihto
Leveys: 165 – 179 cm
Katso esite (tästä ladattava esite/pdf)

Lisävarusteet Branson/TYM 25 – sarjaan:

Etukuormain BL25RSL

Nostovoima maksimikorkeudessa (259 cm): 950 kg
Tarkemmat tekniset tiedot (liite)

Etukuormain Stoll FC 450P

Nostovoima maksimikorkeudessa (259 cm): 970 kg
Tarkemmat tekniset tiedot (liite)

Etunostolaite

Nostokyky: 1.000 kg
Monitoimiventtiili (vakiovaruste), joka mahdollistaa nostosylinterien yksi- tai kaksitoimisuuden sekä kuljetusasento – lukituksen
Tarkemmat tekniset tiedot (liite)

Etuvoimanotto (PTO)

Pyörimisnopeus: 1.000 r/min
Tarkemmat tekniset tiedot (liite)

Rengasvaihtoehdot Branson/TYM 25-sarjaan:

Kuvagalleria: